show_item.php

Babyfoons -> Bebetel huren

Advertentie Gegevens

Advertentie ID 1646
Advertentie naam: Bebetel huren
Omschrijving: HUREN VAN EEN BEBETEL
De Pas Op Shop komt met iets nieuws. Stelt u eens voor u gaat op vakantie met uw baby of kleine kinderen. Om s?avonds niet de hele avond op uw hotelkamer te moeten doorbrengen heeft u een babyfoon nodig. Helaas werken de normale babyfoons vaak heel slecht in hotels. De Bebetel biedt de uitkomst. Wij begrijpen echter dat voor een paar weken vakantie de Bebetel een hele uitgave is. De Pas Op Shop heeft voor u de oplossing. Vanaf heden is het mogelijk om een Bebetel voor een periode te huren.

De PAS-OP-SHOP heeft nu een eenvoudig verhuursysteem opgezet. Wij verhuren alleen het nieuwste type Bebetel Classic. model 2005 versie van de Bebetel ( BBT3-V9).

We hebben gekozen voor een zo eenvoudig mogelijk verhuursysteem, met zo min mogelijk administratieve poespas.
Het systeem werkt heel eenvoudig. U geeft aan dat u een Bebetel wilt huren.
1) U plaatst de bebtel ( die hier onder staat, met een R in het bestelnummer) in het mandje
2) U vult alle informatie in ( Inclusief uw telefoonnummer) De computer doet het meeste werk.
3) Dan zorgt u voor de betaling van de waarborgsom ( dat is 199,00 euro plus de verzendkosten)
Als u haast heeft kunt u betalen via PayPal, u kunt ook overmaken op GIRO 4306978
4) Pas als uw betaling binnen is, is voor de Pas-Op-Shop de overeenkomst geldig en zal de bebetel worden verzonden.
In de doos ontvangt u meteen het huur contractje in duplo: een voor u en en voor als u de bebetel retour zend.
( Als uw waarborg niet binnen is kunnen wij ook niet overgaan op de verhuur.
We hebben al veel aanvragen zonder betaling van de waarborg ontvangen, die wij dan niet kunnen uitleveren)
5) U kunt de Bebetel alleen per maand huren. De eerste huurperiode is 39,00 euro per maand.
6) De daarop volgende maanden bedraagt de huur 20,00 euro per maand.
Het gehuurde bedrag zal worden afgetrokken van de waarborg. U ontvangt dus het restantbedrag op uw bank- of giro rekening.
7) Indien u de bebetel retour stuurt. Dan moet u dat doen naar onderstaand adres. Liefst met een copie van uw contractje.
Pas-Op-Shop ( jippie?s kinderveiligheid) Postbus 456 NL 5201 AL ?s-Hertogenbosch.
8) Wij verwachten wel dat u de Bebetel volledig gefrankeerd terugstuurd. Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet geaccepteerd.
9) Tijdens de huurperiode heeft u volledige toegang en ondersteuning van onze helpdesk. tel 00 31(0) 6214273


Opmerking 1: De Bebetel werkt iets anders dan een gewone babyfoon. Wij raden u daarom aan om voordat u op vakantie gaat thuis op uw gemak de Bebetel uit te proberen. Bij eventuele problemen kunt u altijd onze helpdesk bellen. U weet dan dat de Bebetel in orde is en hoe hij werkt en komt daardoor niet voor verrassingen te staan als u eenmaal op de plaats van bestemming bent.

Opmerking 2: De Bebetel werkt op dezelfde manier als de modem van uw laptop, via een kabeltje in een telefoonstopcontact. Sommige hoteltelefoons zijn daar volledig op voorzien. Bij andere telefoons heeft u een lokale stekker nodig (die moet u dan lokaal via de receptie lenen of kopen). Neem voordat u op vakantie gaat contact op met het hotel om na te gaan of de Bebetel aangesloten kan worden. Omdat veel hotels de Bebetel niet kennen, kunt u het beste vragen naar de mogelijkheid tot het gebruik van een modem in uw kamer.

Opmerking 3: Exotische bestemmingen: Sommige hotels ( in bepaalde verre bestemmingen) hebben nog echte telefonisten in dienst (o.a. op Cuba). Andere hotels hebben de angst dat personeel gebruik maakt van uw telefoon en hebben daardoor allerlei beveiligingen. In die situaties kan het zijn dat de Bebetel niet werkt, daar kunnen wij van de Pas-Op-Shop helaas weinig aan doen.Opmerking 4: Bij problemen met uw Bebetel neemt u contact op met de helpdesk. Als uw gehuurde Bebetel volgens de helpdesk kapot is, ontvangt kosteloos een vervangend apparaat in Nederland en kunt u het kapotte apparaat kosteloos retour zenden. U blijft ten allen tijden de huurkosten verschuldigd. Het is daarom belangrijk dat u uw Bebetel test voordat u op vakantie gaat. Wanneer u eenmaal in het buitenland zit, kunnen we weinig doen. De Pas-Op-Shop kan u nooit een garantie geven dat de Bebetel bij u op de kamer altijd werkt. Maar als u wilt weten of de Bebetel in uw specifieke hotel ook werkt, vraag dan aan uw hotel (zie opmerking 2).

Vraag 1: Ik huur de bebetel alleen voor 10 dagen en stuur hem daarna meteen terug, wat is dan de huur?
Antwoord: Minimum huurperiode is een kalendermaand, dus dat kost u 39,00 euro (de eerste huurperiode)

Vraag 2: Ik zit op een eiland met een beperkte telefoon infrastructuur en de bebetel werkt hier niet, hoef ik dan ook niets te betalen?
Antwoord: Helaas, u bent de huur gewoon verschuldigd. Wij geven geen garantie over de werking in hotels, daar zijn zoveel verschillen in. Als u wilt weten of het in uw hotel werkt adviseren wij om vooraf contact op te nemen met uw hotel.met uw hotel opneemt.
Prijs: 199
Foto: Foto
Datum plaatsing: 12-07-2005 11:22:49
Bekeken Deze advertentie is 1548 keer bekeken
Gegevens Verkoper
Naam: pasopshop
Telefoon nr: 0736840840
Plaats: den bosch
Provincie Noord-Brabant
E-mail adres: info@pasopshop.nl
Website URL http://www.pasopshop.nl
Aantal keer geboden 1 keer geboden

Bieder Prijs

Bradley EURO nJfUfgyak


Doe een bod!

Contacteer de verkoperLaat een vriend(in) weten over deze advertentie.

Jouw Email:

Vriend(in)s Email:2004 - www.marktbod.nl Website statistieken